Wat kun je verwachten?

Je komt met maximaal 2 personen (geen andere kinderen ivm de rust) via de hoofdingang van Waverlo (Meulenvelden) in de prachtige hal waar de bibliotheek is gevestigd. Meteen vóór de bieb ga je naar links en net voor de klapdeuren links zie je de baby spa.

Bij binnenkomst wijs ik je de plek waar de kinderwagen of maxi cosi gestald kan worden. Alles voor de baby staat of ligt al klaar: de verwarmde spa, commode, handdoeken, omslagdoek en een te lenen wasbare zwemluier waarvan je de print zelf mag uitzoeken. Heb je aansluitend een massage geboekt? Dan is de olie alvast verwarmd. Verder is er zacht licht, zachte muziek bij de massage en is het er sfeervol en rustig. Het is er lekker warm, waardoor je baby het niet koud zal krijgen (houd daar als ouder zelf ook rekening mee).

Je mag je baby uitkleden en als je er prijs op stelt kun je haar of hem eerst wegen. Dan gaat de zwemluier aan, doe ik om veiligheidsredenen zelf de neckfloat, chestfloat of seatfloat om (naar gelang de leeftijd en lengte van het kindje) en is het tijd voor het warme water, waar ik ook weer zelf je kindje in zal plaatsen. De neckfloat gaat in principe tot 6/7maanden en bij kindjes die prematuur zijn geboren zal dat wat langer zijn. De andere floats zijn opvolgers.

De bubbels gaan aan als de baby gewend is aan het water. Afhankelijk van eventuele vermoeidheid van het kindje mag een baby tot 30 minuten floaten met eventueel aansluitend een babymassage. Het welzijn van het kind is leidend voor de maximale duur van de sessie. Tijdens het floaten blijf je als ouder altijd bij het kindje. Er staat een bankje om op te zitten voor elke spa en natuurlijk word je daar door mij voorzien van een lekkere kop koffie of thee of een glas bronwater.

Bij een geboekte massage ga je zelf je baby masseren en volg je daarbij de technieken die ik voor doe op een pop. Uiteraard leg ik uit waarom we doen wat we doen tijdens de massage en hou ik daarbij rekening met eventuele lichamelijke ongemakken van je baby.

We gebruiken een warme 100% natuurlijke, ongeparfumeerde olie die goed door de babyhuid wordt opgenomen. Deze olie geeft geen kleverig gevoel en na de massage voelt de huid zijdezacht aan. De olie is te koop in de baby spa, evenals wasbare zwemluiers in leuke printen en de mooiste handgemaakte kraamkadootjes.

In de wachtkamer is een toilet en een zithoek met gemakkelijke stoelen waar je na afloop eventueel je kindje kunt voeden (er is de mogelijkheid om voeding op te warmen). Bij voorkeur is je kind echter al voor de sessie gevoed. Het zou voor jullie beiden jammer zijn als je baby door honger de rust niet kan vinden in de spa.

Massageuitleg
wasbare-zwemluier

Onze producten

Olie
Bij Plonzzz word je baby gemasseerd met onze eigen plantaardige olie.
Dit is een druivenpit-olie die fijn intrekt in de huid waardoor deze
niet vettig aanvoelt. Druivenpit-olie is vrij van parafine en parfum
(dus geurloos), dus veilig voor de gevoelige huid.

Deze olie is ook te koop (contant of via pin) voor €7,95 per flesje van 100 ml.

Zwemluiers
Bij Plonzzz krijgt je kindje een wasbare zwemluier aan waarvan
je zelf de print uitzoekt. Leuk voor de foto’s en filmpjes.

Deze zwemluiers gaan na gebruik zo de wasmachine in op 40 graden en zijn
verstelbaar.Je kunt ze gebruiken tot je kindje maar liefst (ongeveer) 2 jaar is!

Deze zwemluiers zijn ook te koop (contant of pin) en kosten €14,90 per stuk.