Over (PL)ONZZZ

Mijn naam is Cindy Visser, moeder van 3 heerlijke kinderen die inmiddels de babyleeftijd ver achter zich hebben gelaten en hun moeder al over het hoofd kijken. Als (senior-) pedagogisch medewerker werk ik inmiddels ruim 20 jaar in de kinderopvang (op dinsdag en woensdag is de spa daarom gesloten) en heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van baby’s en peuters, en hun ouders. Ik heb er veel dankbaarheid gevoeld en waardevolle contacten opgedaan.

Toch werd het voor mij tijd voor een nieuwe stap naast het werk in de kinderopvang. Een uitdaging die ik met passie aan ben gegaan in mijn eigen dorp. Waar ik élke jonge ouder geluksmomenten gun in een tijd waarin je vaak zoveel ballen hoog moet houden als ouder. Zeker als je meerdere kinderen hebt, zou je soms bijna vergeten te genieten van je baby naast het georganiseer voor je gezin. Nú is het klein en heeft het behoefte aan veiligheid, aan aandacht en aan gezien en gehoord worden.

En dus bied ik met liefde een plek waar niets moet en de telefoon alleen wordt gebruikt om een prachtige herinnering vast te leggen voor later. Waar we genieten en kijken en het kindje mag bepalen. Waar liefdevolle handen masseren met alle tijd en aandacht voor dat hele belangrijke kleine mensje. Zo zal die mooie band tussen ouder en kind nog hechter worden en leggen we de basis voor die prachtige ontdekkingsreis die we “opgroeien” noemen. En geloof me, het is waar: je knippert met je ogen en ze zijn groot!

Cindy Visser
DSC_0083
IMG_9767

Bellypainten

Wist je dat ik ook aan bellypainten doe….Die prachtige bolle buik, dat hartje dat onder de jouwe klopt, dat kleine kindje dat groeit en zich geborgen weet bij mama….
Je zwangerschap is een bijzondere tijd. Je weet dat het weer voorbij gaat dus hoe mooi is het om er extra aandacht aan te geven! Met een prachtige schminkafbeelding bijvoorbeeld.
Gebruik het voor een uniek geboortekaartje, voor een bijzondere fotoshoot of doe het gewoon omdat je het leuk vindt…