Bijzondere kraamkado’s

Mijn baby spa vind je in de Liemers, op de grens met de Achterhoek. Een streek waar mensen elkaar kennen, trots zijn op hun oorsprong en naar elkaar omkijken. Het is mijn geboortegrond en ik wilde, naast de plantaardige massageolie die verkrijgbaar is, graag artikelen verkopen die ik daaraan kan linken. Dus werden het kraamkado’s (of gewoon lekker voor je eigen kleine spruit natuurlijk) “uut Die:m en umstreeke” die met veel liefde en geduld gemaakt zijn door Anita, Margit, Monique, Finn, Cindy, Sharon en meer mensen die je misschien zelf wel kent. Mensen die met hun vaardigheid een podium verdienen en dus nu krijgen.
Een kado met een verhaal… hoe leuk is dat!

Voor het afhalen van kadobonnen, kraamkado’s, luiertaarten of strippenkaarten is de deur geopend tussen floatsessies door, en vrijwel alle openingsdagen tussen 12:00 en 13:30 uur. Wilt u het zekere voor het onzekere? Stuur dan even een mailtje naar info@plonzzzbabyspa.nl of app 06-43214444

In de spa vind je prachtige gehaakte knuffeldieren van Anita. Ze hebben stuk voor stuk een lieve uitstraling en vragen er gewoon om om opgepakt te worden.

WhatsApp Image 2022-08-16 at 1.19.42 PM

De houten melkflesjes van de 17 jarige Finn zijn door hem met de hand gedraaid van beukenhout op de houtdraaibank. Mooie replica’s met een kleuraccent onderaan en desgewenst wordt er de naam en de geboortedatum van het kindje in gebrand.

WhatsApp Image 2022-08-16 at 1.18.55 PM

Sharon voorziet de kast van schattige tandendoosjes maar is ook handig met naald en draad.

WhatsApp Image 2022-08-16 at 1.19.11 PM

Anne maakt zulke leuke babykleertjes! Zachte stofjes, fijn zittende patronen en de leukste printjes! Je zou er bijna zelf weer een baby voor willen…

Monique, nog al zo’n fanatieke haakster. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze maakt het: van muziekinstrumentjes tot spenenkoorden, van wagenspanners tot bijtringen.

Luiertaarten zijn er in meerdere kleuren, maten en prijsklassen. Cindy maakt ze op voorraad of in opdracht. Van cupcakes tot taarten met meerdere verdiepingen, maar ook in de vorm van een motor of tractor. Vrijwel alles is mogelijk.

WhatsApp Image 2022-08-22 at 4.22.30 PM

Linda maakt houten stapelblokjes met de mooiste kleuren. Met de letters kun je de naam van een kindje samenstellen en creëer je een uniek kraamkado!

Net geopend in Didam en hoe fijn dat ze met Plonzzz wil samenwerken: déze Sharon maakt verfijnd houtsnijwerk met haar bedrijfje Studio Gravin. Wat dacht je van de naam van je kindje in hout op de muur, een gepersonaliseerde opbergkist, een heus vliegtuig met naam… een lust voor het oog!

Dan nog een Cindy: zij bedrukt babykleertjes en wie wil nu niet zo’n geweldig rompertje als kado?! Wat dacht je bijvoorbeeld van “Dieks deerntje” of een “Diems deerntje”?

Een uniek aandenken aan je zwangerschap, vervaardigd door Silvio met de 3D-printer: hij verwerkt je echo in een lamp! Hoe bijzonder, dit item in je huis! (In opdracht)

Margit haakt fantastische hangers (dieren, voertuigen, geef maar een opdracht…) en bloemen. In elke kleur te bestellen.