Bijzondere kraamkado’s

Mijn baby spa vind je in de Liemers, op de grens met de Achterhoek. Een streek waar mensen elkaar kennen, trots zijn op hun oorsprong en naar elkaar omkijken. Het is mijn geboortegrond en ik wilde naast de handgemaakte Shea butter, leuke wasbare zwemluiers en de plantaardige massageoliën die verkrijgbaar zijn, graag artikelen verkopen die ik daaraan kan linken. Dus werden het kraamkado’s (of gewoon lekker voor je eigen kleine spruit natuurlijk) “uut Die:m en umstreeke” die met veel liefde en geduld gemaakt zijn door Rachel, Finn, Cindy, Anne, Rina en meer mensen die je misschien zelf wel kent. Mensen die met hun vaardigheid een podium verdienen en dus nu krijgen.
Een kado met een verhaal… hoe leuk is dat!

Voor het afhalen van kadobonnen, kraamkado’s, massageolie, Shea Butter, luiertaarten of strippenkaarten is de deur geopend tussen floatsessies door en na reservering via “Afspraak maken” op deze website, via info@plonzzzbabyspa.nl of bel 06-43214444

Een uniek aandenken aan je zwangerschap, vervaardigd door Silvio met de 3D-printer: hij verwerkt je echo in een lamp! Hoe bijzonder, dit item in je huis! (In opdracht)

WhatsApp Image 2022-08-16 at 1.19.42 PM

De houten melkflesjes van de 18 jarige Finn zijn door hem met de hand gedraaid van beukenhout op de houtdraaibank. Mooie replica’s met een kleuraccent onderaan en desgewenst wordt er de naam en de geboortedatum van het kindje opgezet.

WhatsApp Image 2022-08-16 at 1.19.11 PM

Anne, Rachel en Rina maken zulke leuke babykleertjes en haarspeldjes! Zachte stofjes, fijn zittende patronen en de leukste printjes! Je zou er bijna zelf weer een baby voor willen…

WhatsApp Image 2022-08-22 at 4.22.30 PM

Linda maakt houten stapelblokjes met de mooiste kleuren. Met de letters kun je de naam van een kindje samenstellen en creëer je een uniek kraamkado!

Dan nog een Cindy: zij bedrukt babykleertjes en wie wil nu niet zo’n geweldig rompertje als kado?! Wat dacht je bijvoorbeeld van “Dieks deerntje” of een “Diems deerntje”?

Luiertaarten zijn er in meerdere kleuren, maten en prijsklassen. Cindy maakt ze op voorraad of in opdracht. Van cupcakes, sushipakketjes tot taarten met meerdere verdiepingen, maar ook in de vorm van een motor of tractor. Vrijwel alles is mogelijk.